Променете ја позадината на Steam

Многу често, корисниците го поставуваат прашањето: "Како да креирате сметка во BlueStax и какви предности дава оваа регистрација?". Првично, таквата регистрација се случува кога за прв пат започнувате BlueStacks. Кога креирате сметка на Google, сметката Bluestacks се појавува автоматски и го има истото име.

Регистрирање нов профил на Google не е потребно, можете да додадете постоечки. Благодарение на функцијата за синхронизација, корисниците добиваат пристап до облак складирање, контакти, итн. Како да се направи таква регистрација?

Превземи BlueStacks

Регистрирање сметка со BlueStacks

1. За да креирате нова сметка во BlueStacks, извршете го емулаторот. Програмата ќе ве замоли да ги направите првичните поставки. Во оваа фаза, поддршка за AppStore е овозможена, различни услуги и поставки се поврзани. Можно е да креирате резервна копија и да го добиете билтенот по желба.

2. Во втората фаза, сметката е директно BlueStacks. Можете да креирате нова сметка на Google или да поврзете постоечка. Поврзувам постоен профил. Внесувам корисничко име и лозинка. Потоа, треба да се најавам на мојот профил.

3. Во завршна фаза се врши синхронизација на сметка.

По сите поставувања, може да провериме што се случило. Влезете "Подесувања", "Сметки". Ако погледнеме во листата на сметки на Google и BlueStacks, можеме да видиме две сметки кои се ист по име, но со различни икони. Во делот "BlueStacks" Може да има само една сметка и е идентична со првата сметка на Google. Ова е начинот на кој можете да се регистрирате со BlueStax користејќи го Google.

Погледнете го видеото: The Great Gildersleeve: The First Cold Snap Appointed Water Commissioner First Day on the Job (Мај 2024).