Корекција слоеви во Photoshop


Интернетот е складиште на корисни информации и датотеки. Ако најдете музичка датотека на интернет што ви се допаѓа, не мора постојано да го слушате, бидејќи можете да го даунлоадирате на вашиот компјутер во секое време.

Оваа статија ќе дискутира за екстензии на прелистувачи на Google Chrome кои ви дозволуваат да преземате музика од Интернет на вашиот компјутер.

Savefrom.net

Популарен прелистувач за проширување, познат по својата способност да презема видео од популарни видео хостинг сајтови. Сепак, друга карактеристика на оваа екстензија е даунлоадирање музика.

Услугата ви овозможува да преземате музика од такви популарни социјални услуги како Vkontakte и Odnoklassniki. И со оглед дека Vkontakte е огромна музичка библиотека, можете да преземете било каква музика на вашиот компјутер.

Преземи екстензија Savefrom.net

Vksaver

Популарно продолжување за преземање музика и видео Vkontakte за Google Chrome.

По инсталирањето на продолжувањето, иконата со стрелка ќе се појави до секоја песна во прелистувачот, што ќе ви овозможи веднаш да почнете со вчитување на песната.

Преземи VKSaver продолжување

Musicsig

Според мислењето на авторот, ова е најуспешната наставка на Google Chrome за преземање музика.

Услугата ви овозможува да ја преземете музиката само од Vkontakte, но тука можете да ги сортирате и песните по квалитет, бидејќи Голем број музички нумери од Vkontakte не можат да се пофалат со добар квалитет, и со сортирање по бит-стапка, песни со највисок квалитет ќе бидат превземени на вашиот компјутер.

Лекција: Како да преземете музика од Vkontakte користејќи MusicSig

Преземете Extension MusicSig

Vkopt

Проширувањето VKOpt е одлично решение за проширување на можностите на социјалната услуга Vkontakte, овозможувајќи ви да ја преземете и секоја музика.

Проширувањето сигурно ќе им се допадне на оние корисници кои сакаат не само да преземаат музика од Vkontakte, туку и да ја поддржат верзијата на социјалната мрежа со многу други интересни функции: префрлување помеѓу фотографиите со тркалцето на глувчето, менување на темите, веднаш чисти лични пораки и ѕидот и многу повеќе.

Преземи VKOpt екстензија

DownloadHelper

За разлика од сите екстензии за Google Chrome, кои беа дискутирани погоре, DownloadHelper ви овозможува да преземате музика од скоро сите сајтови каде што можете да слушате онлајн.

Ова решение ќе биде одличен избор не само за преземање на музика, туку и за видеа од сите сајтови каде што нема заштита за преземање.

Преземи ја преземената верзија за продолжување

Со инсталирање на која било екстензија која ви се допаѓа во веб-прелистувачот на Google Chrome, ќе имате единствена можност не само да слушате музика преку прелистувач, туку и да ја зачувате на вашиот компјутер за да креирате своја офлајн библиотека.

Погледнете го видеото: Snapseed: скрытые возможности - Уроки мобильной фотографии (Април 2024).