Универзален екстрактор 1.6.1.2028

Архивите станаа неопходен начин за складирање на големи датотеки. Сепак, не сите на компјутерот имаат програми за отворање и работа со нив. Во оваа статија ќе анализираме едноставна програма Universal Extractor создадена за извлекување на датотеки од архивата и распакувајте ги пакетите InstallShield.

Екстракт од exe

Универзалниот Extractor има неколку методи за извлекување на датотеки пакувани со помош на InstallShield. Извлекувањето датотеки од таков пакет може да биде корисно ако сте преземале некој софтвер и сакате да бидете сигурни дека тоа не му наштети на вашиот компјутер. Потоа можете да го отпакувате инсталатерот и да ги гледате содржините без да му наштетите на вашиот компјутер, или едноставно да ги копирате датотеките што ви се корисни од таму.

Ниту еден од методите не е 100% сигурен и распакувањето може да не успее зависно од параметрите со кои е создаден пакетот.

Unarchiving

Програмата поддржува многу добро познати формати кои архивирите ги користат при компресирање на датотеки: * .rar, * .zip и така натаму. За време на unzipping, дневник се чува, и кога се појави грешка, може да се најде со користење на записи во неа.

Доблести

  • Бесплатна дистрибуција;
  • Постои руски јазик;
  • Способност да се отпакуваат. EXE датотеки.

Недостатоци

  • Недостаток на дополнителни функции;
  • Непријатност на употреба.

Овој софтвер е брз начин за извлекување на датотеки од архивите. Сепак, постојат некои недостатоци: за време на употребата, на пример, таа е постојано затворена по завршувањето на процесот, без оглед на успехот на неговиот исход. Плус, поради недостаток на дополнителни функции, тој е многу инфериорен во однос на ExtractNow еквивалент.

Преземете универзален екстрактор бесплатно

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалниот сајт

Универзален USB инсталерот Веб екстрактор Универзален прегледувач Winrar

Споделете ја статијата во социјалните мрежи:
Универзален Extractor е софтвер за распакување на датотеки за инсталација и вадење на датотеки од архиви.
Систем: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Категорија: Архивари за Windows
Развивач: LegRoom
Цена: бесплатно
Големина: 11 MB
Јазик: руски
Верзија: 1.6.1.2028

Погледнете го видеото: outil multifonction lidl parkside pmfw 310 d2 Multi-Purpose Tool Multifunktionswerkzeug (Мај 2024).