Реинсталирај БИОС-от

Free Music Downloader Studio е само откритие меѓу програмите од ваков вид, што дефинитивно ќе им се допадне на сите љубители на музиката. Оваа програма е позитивно споредувана со своите конкуренти, како што се Easy MP3 Downloader или Media Saver, со тоа што има многу повеќе функции. Благодарение на тоа, можете значително да го намалите времето поминато за пребарување и преземање на аудио снимки и добијте најдобро искуство со користење на многу функции. Размислете за нив подетално.

Видете исто така : Софтвер за симнување музика

Барате музика е лесно

Оваа функција во Free Music Downloader Studio ви овозможува да ја пронајдете саканата песна за неколку секунди и да ја преземете во неколку кликања. За да направите пребарување, само внесете име во ова поле и кликнете на Внесете.

Програмата веднаш ќе почне да бара музика, но процесот на пребарување ќе трае додека Free Music Downloader Studio ја анализира целата mp3 база на податоци. Како по правило, повеќето песни се во првите 5 секунди, па можете безбедно да кликнете на означеното копче "Стоп»По ова време истече и изберете една од најдените песни.

Преземање музика

Преземањето музика е исто толку едноставно. Изберете песна со кликнување на неа, кликнете Внесете и почекајте преземањето да заврши. Можете да го надгледувате статусот за преземање на песната во овој прозорец. Можете да ги избришете преземените песни директно од истиот прозорец со копчето Избришисо истакнување на песната претходно.

Историја на пребарувања

Со оваа функција, секогаш можете да ги следите кои песни се симнати. Ако треба да го повторите барањето, само кликнете на саканата линија со името.

Топ Популарни песни

Како да се следи новата музика? Да, многу едноставно! Функцијата "Top Popular" и "Top New" ви овозможува веднаш да видите каков вид на музика е во мода и да дознаете за вестите на неделата.

Изглед на програмата

Ако некој не му се допаѓа изгледот на Free Music Downloader Studio, можете да го промените со помош на функцијата Скинове. Секој може да го избере видот што му се допаѓа.

Различни извори за преземање музика

Free Music Downloader Studio ви овозможува да изберете од кој извор сакате да ја преземете музиката. Овие можат да бидат сајтови како VKontakte, zaycev.net, итн. Ако не сте пронајдовте песна на кој било извор, одберете друг и продолжете со пребарувањето. Резултатот не е долг.

Корисни функции во Free Music Downloader Studio

Благодарение на функцијата "Финални дејства", можете да изберете како ќе заврши вашата работа со програмата. Откако ќе ја проверите посакуваната ставка, кога ќе ја затворите програмата, ќе се изврши рестартирање или режим на спиење на компјутерот. во зависност од изборот.

Позитивни:

1. Лесно користење
2. Маса на функции
3. Програмата е целосно преведена на руски јазик
4. Брзина на работа

Конс:

1. Не е идентификуван

На крајот, имаме многу моќна алатка за преземање и пребарување на аудио содржини. Free Music Downloader Studio е добро заслужено омилено во својата област, па работата со оваа програма ќе предизвика само позитивни емоции.

Преземете бесплатна музика симнувачот Студио бесплатно

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалниот сајт

Бесплатно преземање на YouTube Лесен mp3 симнувач DVDVideoSoft Free Studio Ashampoo Music Studio

Споделете ја статијата во социјалните мрежи:
Free Music Downloader Studio е напредна програма за пребарување и превземање на музика од Интернет, која ја поддржува работата со голем број сајтови.
Систем: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Категорија: Осврти на програма
Развивач: SERViNT
Цена: бесплатно
Големина: 3 MB
Јазик: руски
Верзија: 2.3.5.7132