DownloadHelper: преглед на подигнувачот на прелистувачот


Download Helper - Ова е ефикасен додаток за преземање аудио и видео од Интернет. Со една едноставна екстензија, можете да даунлоадирате било какви медиумски датотеки што претходно може да ги играте само преку интернет.

DownloadHelper е поддржан од два популарни пребарувачи - Google Chrome и Mozilla Firefox. Ако сте корисник на овие прелистувачи (како и Yandex Browser и други веб прелистувачи со двигателот Chromium), тогаш ќе треба да ја следите врската на крајот на статијата на официјалната веб-страница на програмерот, а потоа да го инсталирате додатокот за прелистувачот.

За да даунлоадирате аудио или видео користејќи Download Helper, само одете на посакуваната страница, на пример, Vkontakte или YouTube, а потоа ставете го потребното аудио за да преземете за репродукција. За да започнете со преземањето, само треба да кликнете на иконата за додавање и да ја одберете датотеката што е прикажана.

Способност за преземање на медиумски датотеки од различни локации

DownloadHelper не ве ограничува да преземате датотеки само од Vkontakte и YouTube. Можете да преземете филмови и музика од речиси секоја страница каде што е можно да се слуша или гледа на интернет.

Едноставна операција

Медиумите преземања се направи во jiffy, вие само треба да се изврши две кликања со глувчето.

Способност да се постави папка за преземање

За разлика од другите слични додатоци кои автоматски преземаат датотеки во папката за преземање на прелистувачот, Windows Explorer се појавува во DownloadHelper пред да започне преземањето, во кое веднаш можете да ја наведете папката за да ја зачувате датотеката.

Предности на Download Helper:

1. Едноставно дополнување со минимум поставувања;

2. Преземање датотеки од повеќето сајтови;

3. Проширувањето е целосно бесплатно.

Недостатоци на DownloadHelper:

1. Кога вчитувате некои датотеки во менито за додавање, името на аудио или видео може да не се прикаже.

Препорачуваме да видите: Други програми за преземање видеа од VK

DownloadHelper е одличен додаток за прелистувач кој ќе ви овозможи да преземете нов филм или омилена музика од интернет во секое време.

Преземи Преземање помошник бесплатно

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалниот сајт

Погледнете го видеото: Free Video Download Helper for Firefox (Април 2024).