Savefrom.net за Yandeks.Brouser: лесно преземање на аудио, фотографии и видеа од различни локации

Многу од нас доста често преземаат музика, видеа и слики на компјутер. Поради оваа причина, повеќето корисници се обидуваат да најдат лесен начин да ги преземат датотеките на нивниот компјутер.

Ако користите Yandex.Browser, како што се VKontakte, Odnoklassniki, YouTube, Vimeo итн. И сакате да преземете разни содржини од таму во неколку кликања, тогаш продолжувањето на прелистувачот Savefrom.net ќе биде посоодветно од било кога.

Инсталирање на Savefrom.net

Убаво е што корисниците на други прелистувачи треба да преземат програми, да ги инсталираат и среќните сопственици на Yandex. Прелистувачот едноставно може да го вклучи продолжувањето во поставките. За да го инсталирате асистентот savefrom.net за прелистувачот yandex, отворете го "Мени"и изберете"Додатоци":

Во блокот "Од каталогот за додатоци на операта"вклучи"SaveFrom.net":

Почекајте да се инсталира продолжувањето.

Користете Savefrom.net

По инсталацијата, прозорецот ќе се отвори со потврда и други корисни информации за користење на продолжувањето. Ова ќе прикаже водич за тоа како продолжувањето работи на различни локации. Еве уште неколку примери:

Како што можете да видите, продолжувањето е вградено на сајтовите и хармонично се вклопува во нивниот интерфејс. Можете да изберете различни видео формати и веднаш да ја видите големината на датотеката.

Исто така, можете да кликнете на копчето за екстензии во горната линија на прелистувачот за да пристапите до дополнителни функции:

Одете на SaveFrom.net - веднаш ве пренасочува кон вашиот веб-сајт и ја вметнува врската до датотеката во полето за преземање.

Ажурирај линкови - Всушност, ако ненадејно врската за преземање не се појави.

Преземи аудио датотеки - сите песни пронајдени на страницата се симнуваат.

Преземи плејлиста - создава плејлиста од листата на песни и ја презема. Во иднина, таа (плејлиста) ќе работи во вашиот локален Windows плеер во присуство на Интернет.

Преземи слики - сите фотографии пронајдени на страницата се симнуваат.

Подесувања - Исто така, не заборавајте да ги посетите обележувачите за да ја прилагодите наставка за себе.

Savefrom.net е незаменливо продолжување за оние кои сакаат да преземат. Тоа е навистина многу погодно, работи на популарни сајтови и совршено се вклопува во нивните интерфејси. Тешко е да се најде покорисна и вредна апликација за истовремено преземање на различни содржини.

Погледнете го видеото: Instalación de Savefrom (Мај 2024).