Избришете ги сите аудио записи VKontakte


IPhone обезбедува стандардни решенија за гледање видеа и слушање на музика. Но, како што често се случува, нивната функционалност остава многу посакувана, во врска со која ќе ги разгледаме денес некои интересни играчи за вашиот iOS уред.

Aceplayer

Функционален медиа плеер за репродукција на видео и аудио од скоро било кој формат. Функцијата AcePlayer е дека постојат неколку начини за пренос на видео на вашиот уред: преку iTunes, Wi-Fi или со стриминг користејќи различни типови на клиенти.

Меѓу другите карактеристики на играчот вреди да се напомене создавањето на листи за репродукција, поддршка за AirPlay, гледање слики од повеќето графички формати, поставување лозинка за одредени папки, менување на темата и управување со гестови.

Преземи AcePlayer

Добар играч

Многу сличен во дизајнот на интерфејсот и функционалноста со AcePlayer. Плеерот е способен за репродукција на аудио и видео стриминг, како и податоци пренесени на уредот преку iTunes или преку Wi-Fi (компјутерот и iPhone мора да бидат поврзани на истата мрежа).

Покрај тоа, Good Player ви овозможува да ги сортирате датотеките во папки и да поставувате нови имиња за нив, да ги репродуцирате повеќето познати формати, аудио, видео и слики, да креирате плејлисти, да отворате датотеки од други апликации, на пример, прикачени датотеки во е-пошта, прегледувани преку Safari, да го емитувате сигналот на ТВ преку AirPlay и многу повеќе.

Преземи добар играч

KMPlayer

Популарниот компјутерски плеер KMPLayer има посебна апликација за iPhone. Плеерот ви овозможува да го гледате видеото складирано на iPhone, да поврзете облак складирање, како што се Google Drive, Dropbox, како и поток преку FTP клиентот.

Во однос на дизајнот на интерфејсот, програмерите му дале далеку од огромно внимание: многу елементи на менито изгледаат нејасно, а во долниот дел на прозорецот секогаш ќе има реклами, кои, впрочем, немаат можност да се оневозможат (нема внатрешно купување во KMPlayer).

Преземи KMPlayer

PlayerXtreme

Интересен играч на аудио и видео, кој се разликува од горенаведените апликации, на прво место, многу пријатен и внимателен интерфејс. Освен тоа, да одлучите да гледате филм на iPhone, ќе можете да пристапите до неколку методи за увоз одеднаш: преку iTunes, од прелистувачот (кога е поврзан на истата Wi-Fi мрежа), користејќи WebDAV, како и преку општ пристап и од интернет (на пример, секое видео). од YouTube).

Покрај тоа, PlayerXtreme ви овозможува да креирате папки, да преместувате датотеки помеѓу нив, да вклучите барање за лозинка, да креирате резервни копии во iCloud, автоматски да ги превземате титлите, да го прикажете крајното време на репродукцијата и многу повеќе. Во бесплатна верзија, ќе имате ограничен пристап до одредени функции, како и периодични pop-up реклами.

Преземи PlayerXtreme

VLC за мобилен

Можеби, VLC - најпопуларниот играч на аудио и видео за компјутери со Windows, доби мобилна верзија за уреди базирани на iOS. Играчот е опремен со висококвалитетен, внимателен интерфејс, ви овозможува да ги заштитувате податоците со лозинка, да ја менувате брзината на репродукција, да контролирате гестови, да ја подесите работата на преводот и многу повеќе.

Можете да додавате видео на VLC на различни начини: преку пренесување од вашиот компјутер преку iTunes, со користење на вашата домашна Wi-Fi мрежа, како и преку облак-услуги (Dropbox, Google Drive, Box и OneDrive). Исто така е убаво што нема реклами, како и какви било внатрешни набавки.

Преземи VLC за мобилен

играбилен

Конечниот играч од нашиот преглед, дизајниран да свири видео формати како што се MOV, MKV, FLV, MP4 и други. Можете да додадете видео на игра на различни начини: користејќи го вградениот прелистувач, преку услугата за облак Dropbox и кога го поврзувате вашиот компјутер и вашиот iPhone со истата Wi-Fi мрежа.

Што се однесува до интерфејсот, постојат неколку забелешки: прво, апликацијата има само хоризонтална ориентација, а тоа може да предизвика непријатности, и второ, некои мени елементи изгледаат нејасни, што е неприфатливо за модерни апликации. Во исто време, вреди да се напомене можноста за промена на темата, вградена детална видео-упатство која ги открива нијансите на користење на апликацијата, како и алатка за создавање папки и сортирање на видео-датотеки во нив.

Преземете игра

Сумирајќи, би сакал да забележам дека сите решенија дадени во статијата се однесуваат на истиот збир на функции. Во скромното мислење на авторот, земајќи ги во предвид можностите, квалитетот на интерфејсот и брзината на работа, VLC-плеер е извлечен напред.

Погледнете го видеото: Éiriú Eolas - The revolutionary breathing and meditation program (Април 2024).