Flash Player во Yandex Browser: овозможување, оневозможување и автоматско ажурирање


Грешки кои се јавуваат при работа со Photoshop, има огромна сума, но во оваа статија ќе зборуваме за она што се појавува при инсталацијата на програмата.

Тоа звучи вака:

Не може да започне претплата за Adobe Photoshop

Во последната фаза од инсталацијата на Photoshop, го гледаме следниот прозорец:

Тука ни се нуди да го внесеме серискиот број на производот. По влегувањето и притискањето на копчето "Следно" видете го следниов прозорец:

Создајте Adobe ID, или внесете ги информациите за вашата сметка и повторно кликнете "Следно". И тука е, озлогласената грешка:

Зошто се јавува? И сè е многу едноставно: внесениот сериски број не припаѓа на вашата Adobe ID сметка, или серискиот број не е точен.

За да го решите проблемот, ќе треба да ја контактирате Adobe Support, но само ако сте ја купиле оваа претплата (клуч) на законски начин.

Ако програмата е преземена од трети лица сајт, тогаш никој нема да ви помогне. Ќе треба да барате друг дистрибуциски комплет со сериски број (што е нелегално) или да инсталирате пробна триесетдневна верзија на програмата.

Најсоодветна опција би била да ја стартувате програмата во пробен режим, бидејќи другите начини да го користите производот бесплатно може да предизвика многу проблеми, дури и кривично гонење.

Погледнете го видеото: How to install Adobe Flash Player on Yandex Browser (Мај 2024).