Керол 1.23


Керол е едноставна програма за менување на резолуцијата на компјутерскиот екран. Интерфејсот нуди листа на типови дозволи. Се користи во случаи кога поради некоја причина е невозможно да се промени резолуцијата на екранот со стандардни оперативни системи на Windows.

Принцип на работа

Работниот простор е ограничен на еден прозорец во кој можете да ги одберете саканите вредности. Софтверот ви овозможува да ја одредите резолуцијата за секој поединечен корисник. Постои опција која имплицира специфични големини за сите корисници на овој компјутер. Во прилог на резолуцијата на екранот, можно е да се определи скалата на осветленост во битови.

Програма опции

Во поставките можете да ги примените параметрите кои нудат автоматско ажурирање и зачувување на вредностите избрани во интерфејсот.

Доблести

  • Слободна употреба;
  • Руска верзија;
  • Едноставна контрола.

Недостатоци

    Не е идентификуван.

Така, преку програмата Карол, можете да ја промените резолуцијата на вашиот компјутер, а притоа да ги задржат специфичните димензии за секој корисник.

Преземи Керол бесплатно

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалниот сајт

Мултимери Програми за разрешување на екранот HotKey Резолуционер Pixresizer

Споделете ја статијата во социјалните мрежи:
Carroll е софтверски производ кој се користи за промена на резолуцијата на екранот. Се користи кога оперативниот систем Windows не помага.
Систем: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Категорија: Осврти на програма
Развивач: СЗ
Цена: бесплатно
Големина: 1 MB
Јазик: руски
Верзија: 1.23

Погледнете го видеото: Carol Official US Trailer #1 2015 - Rooney Mara, Cate Blanchett Romance Movie HD (Април 2024).