Avast Clear (Avast Uninstall Utility) 18.1.3800.0

Постојат случаи кога се должи на оштетување на датотеката за деинсталирање, вирусната активност или ако поставите лозинка за деинсталација, но потоа заборавивте, не може да се отстрани Avast антивирус со стандарден метод. Компанијата Avast се погрижило дека во такви ситуации корисникот пронајде прифатлив излез. Програма е развиена за да се отстрани Avast Avast Uninstall Utility, или како што се нарекува Avast Clear на друг начин.

Avast Uninstall Utility removal utility е позициониран не само како програма способна за деинсталирање на антивирус кој не може да се деинсталира со други средства, туку и како апликација која целосно ја отстранува без остаток, за разлика од другите опции.

Лекција: Како да се отстрани Avast со Avast Uninstall Utility

Лекција: Како да го деинсталирате Avast користејќи го Avast Uninstall Utility ако не е деинсталиран

Деинсталирање на Avast Software

Единствената функција на програмата Avast Uninstall Utility е да се отстранат различните софтверски производи на Avast.

Најчесто оваа алатка се користи за отстранување на различни верзии на Avast Antivirus: Avast Free Antivirus, Pro Antivirus, Premier и Internet Security.

Покрај тоа, користејќи ја алатката, можете да ги отстраните Avast софтверските производи како Avast Endpoint Protection (Plus) и Avast Windows Home Server Edition.

Важно е да се запамети дека оваа алатка ќе работи правилно само кога ќе го стартувате оперативниот систем Vmndov во Safe Mode.

Предности:

  1. Присуство на интерфејс на руски јазик;
  2. Функционална едноставност;
  3. Целосно отстранување на софтверски производи на Avast.

Недостатоци:

  1. Потребата да се работи во безбеден режим на оперативниот систем Windows;
  2. Недостаток на дополнителни функции.

Со помош на Avast Uninstall Utility, ќе биде можно да ги избришете дури и оние софтверски производи на Avast кои имаат проблеми со деинсталирање. Покрај тоа, тие ќе бидат целосно избришани.

Преземи Avast Uninstall Utility за бесплатно

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалниот сајт

Отстрани антивирус програма Avast слободен антивирус Што да направите ако Avast не е отстранет Деинсталирање на прелистувачот Avast SafeZone Browser Деинсталирање на алатката

Споделете ја статијата во социјалните мрежи:
Avast Uninstall Utility е алатка за отстранување на сите Avast производи од компјутер во случаи кога тоа не може да се направи со стандардни средства.
Систем: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Категорија: Деинсталатери за Windows
Развивач: AVAST SOFTWARE
Цена: бесплатно
Големина: 6 MB
Јазик: руски
Верзија: 18.1.3800.0

Погледнете го видеото: How To Uninstall Avast Antivirus Completely - The Best Way To Remove or Delete Avast Antivirus (Мај 2024).