Копирање страница на Microsoft Word со сите елементи


Можеби социјалната мрежа VKontakte е можеби најобемната музичка библиотека, каде апсолутно секој корисник може да пронајде песни и албуми на вашиот вкус. Дали сте сопственик на iPhone? Потоа, користејќи посебна апликација, можете да даунлоадирате музика од VK на вашиот паметен телефон.

Бум

Официјалната апликација, која е играч за слушање на музика од социјални услуги VKontakte и Odnoklassniki онлајн или офлајн (без интернет конекција). За да можете да преземате музика на вашиот iPhone, треба да поврзете претплата. Патем, неговата цена е многу пониска од онаа во слични музички услуги.

Гледајќи ја апликацијата, веднаш можеме да заклучиме дека програмерите направиле извонредни напори за реализација на навистина висококвалитетен производ: има прекрасен минималистички интерфејс, различни препораки за пребарување на нова музика и избрани покривки за сите песни, како и практично имплементиран принцип на вчитување на песни за слушање без пристап до мрежата. Постојат голем број на можности за пребарување и слушање на музика, но ова воопшто не му наштети на апликацијата - BOOM е исклучително лесен за употреба.

Преземи БУМ

Бидејќи денес сите апликации минуваат низ тешка умереност пред да влеземе во App Store, не успеавме да пронајдеме алтернативно решение за преземање музика од VKontakte (не сметајќи го официјалниот). Како такви апликации се појавуваат, статијата ќе биде дополнета.

Погледнете го видеото: raffle ticket numbering with Word and Number-Pro (Мај 2024).